Logodesign

15+ professionelle logodesigns til kun 895,-
(Førpris 1795,-)

 

Er du på udkig efter et unikt logodesign til din virksomhed?

Er du bange for at smide alle dine penge efter én grafiker og risikere at du ikke kan lide hans design? (og dine penge derfor er spildt)

Hos Logomarketing får du 15+ 100% unikke logodesigns fra et team af designere. Sig Farvel til grimt design og Hej til imponerede kunder.

 

Det får du:

  • Mellem 15-20 unikke logodesigns
  • Hurtig levering
  • Levering i færdige logo filer til tryk og web
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Pris: 895,- (Førpris: 1795,-)

ONLINE BESTILLING KONTAKT OS

 

 

Den nystartede virksomhed Gotravel Deluxe fortalte os hvordan de ønskede sig et logo i et moderne design, der stadig skulle illustrere noget luksuriøst.

De ønskede at logoet skulle være i sorte og hvide farver og indeholde nogle rejse-relaterede symboler som fly, bjerge mv.

Efter 5 dage fik de 18 designforslag og endte efter en privat facebook afstemning med at vælge design nr. 2

18 logoer

De valgte design nr. 2

Hvad sker der efter bestilling?

Efter bestilling går vores team af designere straks i gang med at arbejde på et flot design til din virksomhed.

Efter ca. 5 – 7 dage indsamler vi så disse forskellige designs fra vores designere og sender dem til dig i et overskueligt format.

Du får nu op til 5 dage til at overveje hvilket design du ønsker skal blive dit. Når du har valgt et design skriver du til os, sammen med eventuelle småændringer til designet.

Vi producerer nu dit logodesign i alle de højtopløselige filformater og sender dem til dig indenfor et par dage sammen med din copyright kontrakt, der giver dig fuld rettighed til designet.

Hvad er leveringstiden?

Mellem 7-10 dage. Leveringstiden kan dog være længere, afhængigt af evt. rettelser fra kunden, tid til udvælgelse mm.

Se evt. spørgsmålet “Hvad sker der efter bestilling?”

Hvordan virker tilfredshedsgarantien?

Når du får tilsendt dine 15+ logodesigns har du op til 5 dage til at beslutte dig for hvilket design du ønsker, hvorefter du få tilsendt de originale filer.

Skulle der mod forventning ikke være et logodesign du kan lide, bedes du venligst kontakte os omkring dine bekymringer.

Hvis vi ikke kan finde en løsning, enten ved at ændre i de fremsendte logoer eller andet, vil vi tilbagebetale dig din betaling (minus et administrationsgebyr på 95,-) uden sure miner.

Vi ønsker kun tilfredse kunder.

Hvilke formater leveres logoet i?

Dit logo vil blive leveret i alle de normale filtyper der bruges indenfor grafisk design og tryk.

Til brug på internettet og apps leveres det i filformaterne .jpg og .png

Til print på visitkort, plakater, produkt labels mv. leveres det i vektormaterne .ai .eps og .pdf

Har du selv et grafikprogram som Adobe Illustrator kan du bruge disse filer til senere at foretage rettelser til dit design, hvis du skulle ønske dette.

Hvordan kan I sælge logoerne så billigt?

Vi har igennem længere tid opbygget et netværk af dygtige grafiske designere i udlandet. Disse skal ikke have det samme i løn som en dansk designer, men kan levere den samme kvalitet som en dansk grafiker.

På denne måde er vi i stand til at tilbyde vores kunder 10+ unikke logodesigns fra flere designere for samme pris, som hvis vi skulle aflønne en enkelt dansk grafisk designer. 

Er jeres logodesigns virkelig unikke?

Flere steder på nettet kan man købe præfabrikerede logoer hvor man via en web-app blot skal indtaste éns firmanavn og så genererer hjemmesiden automatisk et logo til dig.

Problemet ved denne løsning er at det logo man køber fra disse sider vil være magen til mange andre virksomheders logo, da de har brugt det samme symbol og blot sat dit firmanavn under symbolet. Dette er problematisk, når man som virksomhed ønsker at fremstå unik og professionel overfor sine kunder.

Alle vores designere tegner selv deres designs i grafikprogrammet Adobe Illustrator, inspireret af de oplysninger du giver i din bestilling.

De er stolte af deres håndværk og er meget fokuserede på at komme med et unikt design som fremhæver deres stil som designer. Ved at lade vores designerne bruge deres kreativitet frit, sikrer vi at du som kunde får nogle designs der ikke ligner dine konkurrenters, men helt unikt illustrerer hvad præcis din virksomhed står for. 

Får jeg fuld rettighed over designet?

Ja det gør du. Sammen med levering af designfilerne vil du også modtage en kontrakt med overdragelse af de fulde copyrightrettigheder til dig. Du vil efter overdragelsen have de fulde rettigheder til dit logodesign.

Kan jeg rette i mine designs

Efter du har valgt det design du ønsker fra de 10+ designs vi sender til dig, kan du frit komme med ønsker om ændringer i designet inden levering. Fx. hvis skrifttypen skal være i fed, teksten skal være anderledes eller andre småændringer.

Derudover får du selvfølgelig fremsendt de originale designfiler, så du senere selv kan rette i dit design eller få en grafiker til det.

 

Varenummer (SKU): 4 Varekategori: