Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn:  Handelshuset Aulum
Virksomhedens kaldenavn: Logomarketing
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ejere: Kenneth Storm Jessen
Virksomhedens CVR-nummer: 38147331
Etableringsår: 2012

Officiel adresse:
Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark
E-mail: info@logomarketing.dk
Hjemmeside: http://www.logomarketing.dk

 

Fysisk kontor og lager:

Handelshuset Aulum
Jernbanegade 7
7490 Aulum

De kan bestille varer hos Logomarketing på følgende måder:

– pr. e-mail
– via hjemmesiden

 

1. Generelle betingelser

Kun myndige personer over 18 år kan købe på siden www.logomarketing.dk

Dette er vores handelsbetingelser. Alle handler med Logomarketing ApS herefter kaldet Logomarketing – på hjemmesiden www.logomarketing.dk – er underlagt de følgende betingelser og regler. Alle har til enhver tid mulighed for at downloade, gemme og printe vores handelsbetingelser fra vores hjemmeside på www.logomarketing.dk som du finder nederst på siden. Af sikkerhedshensyn har du desværre ikke mulighed for at logge dig ind og selv tjekke op på din ordre. Du er altid velkommen til at skrive til info@logomarketing.dk og forhøre dig om din ordre. Husk at oplyse ordrenummer.

Ved afgivelse af ordren erklærer køberen at have læst og accepteret Logomarketings handelsbetingelser. Ved klik på afgiv ordre – knappen afgiver køberen et bindende tilsagn om at ville købe varen i indkøbskurven, vi gør opmærksom på at det er ulovligt at afgive falske tilsagn om køb. Herefter er du underlagt vores regler om fortrydelsesret og reklamationsret som du finder under punkt 8 og punkt 10. Ved ordreafgivelse modtager køberen straks en ordrebekræftelse via. e-mail. Logomarketing accepterer ikke afvigelser fra disse betingelser med mindre dette er aftalt skriftligt før ordren er afgivet.

Hvordan køber jeg på www.logomarketing.dk?

Du kan handle på siden www.logomarketing.dk på flere måder alt efter hvilken vare du efterspørger. Du finder vores forskellige typer reklameartikler under fanen Produkter. Klik på det ønskede produkt og udfyld tekst/upload motiv. Når du er tilfreds med type og mængde trykker du på Tilføj til kurv.

 

2. Hvornår har jeg accepteret og hvor lang er leveringstiden?

På logomarketing.dk accepterer vi ordrer fra alle lande i EU. Leveringstiderne oplyst på hjemmesiden logomarketing.dk skal tages som vejledende (se konkrete leveringstider under punkt 3). Specielt i forbindelse med fremstilligen af personificerede produkter kræver den endelige fastsættelse af leveringstiden planlægning og fastsættelse af specifikationer som f.eks. grafik, pakning, typer etc. Disse udgør variable elementer som kan påvirke leveringstiden. Alle disse variable faktorer gør at produktionen til tider overskrider den vejledende leveringstid. Vores produkter er underlagt streng kvalitetskontrol som tager lidt tid, men som garanterer dig et førsteklasses produkt. Hvis den vejledende leveringstid markant overskrides kan køber ophæve handlen. Ved køb af lagervare gælder normale fortrydelses- samt reklamationsret se punkt 8 og punkt 10.

2.1 Hvordan undgår jeg at betale moms hvis jeg køber som en momsregistreret virksomhed uden for EU?

Er din virksomhed registreret i et andet EU land end Danmark, skal du ikke betale moms for din vare. Når du ankommer til “kassen” skal du udfylde dit udenlandske momsnummer i feltet “CVR-Nummer” og gennemføre ordren. Herefter kontrollere vi at dit udenlandske momsnummer er korrekt hvorefter vi fratrækker momsen fra din endelige betaling og sender dig en ny ordrebekræftelse hvor momsen er fratrukket.

Køber du som privatperson et andet EU land end Danmark, skal du stadig betale dansk moms på dine varer.

 

3. Forsendelse

Leveringstiden er forskellige alt efter hvad du køber.

 

Dog tags og tilbehør:

50-1000 stk: 7-14 dage

1001-50.000 stk: 14-28 dage

 

Mini kaktusser:

20-200 stk: 2-3 uger

201-50.000 stk: 4-6 uger

 

Grafisk design:

Logodesign: 7-10 dage generelt. Leveringstiden kan dog være længere, afhængigt af evt. rettelser fra kunden, tid til udvælgelse mm.

 

Leveringstiderne er vejledene og kan variere med få dage fra ordre til ordre. Ser det ud til at leveringstiden vil blive længere end annonceret vil vi kontakte dig om dette. Leveringstiden er også afhængig af hvorvidt du har bestil en grafisk prøve eller ej.

 

 

4. Fremstilling af lav selv produkter.

Alle lav selv ordre laves på baggrund af det tilsendte grafiske materiale med mindre andet specifikt er aftalt skriftligt. Dette grafiske materiale skal leveres i det format som vi henviser til i vores motivopsætningsinformationer. Du kan altid tjekke formater under punktet Grafikfomat manual på www.logomarketing.dk.

Noter dig vores kommentarer til dit design. Køberen er selv ansvarlig for at det tilsendte er komplet og f.eks. ikke indeholder stavefejl eller andre fejl. Dette gælder også for fejl opstået i overførslen af motivet eller datafejl som ikke er Logomarketings skyld. Hvis køberen ikke har overholdt sin del af aftalen ved at levere et færdigt motiv til tryk kan der ske forsinkelser i produktionen som Logomarketing ikke tager ansvaret for.

 

HUSK at Logomarketing altid tjekker brugbarheden af det tilsendte materiale før vi går i gang med produktionen. Vi tjekker bl.a. for fejl i bleed (ombukning), dpi (opløsning), farver, format og størrelse.  Ved lav selv produkter gælder en begrænset reklamationsret. Bestillingen af personificerede produkter kan ikke fortrydes såfremt produktionen er begyndt. Dog kan vi standse produktionen og du kan fortryde resten af købet. Produktet anses for regelmæssigt leveret når varen er afsendt. Logomarketing er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tab, forårsaget af forsinket levering fra transportfirmaet. Ordrer er accepteret ved vores ordrebekræftelse og er med forbehold for force majeure. Der tages forbehold for udsolgte lager produkter.

 

5. Ordrebekræftelse

Når vi har modtaget din ordre, får du med det samme vist en ordrebekræftelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, indtil du har modtaget din ordrebekræftelse via e-mail. Husk at ved kortbetaling bliver pengene først trukket fra din konto når ordren sendes. Såfremt der er uoverensstemmelse mellem det bestilte og bekræftelsen, skal du som køber kontakte Logomarketing på tlf. eller pr. mail info@logomarketing.dk.

Når du har gennemført en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer.

 

6. Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der som Logomarketing benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS (Dankort) og Epay (Kreditkort), der kan læse dem. Hverken logomarketing.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Logomarketing. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

  1. Visa/Dankort
  2. eDankort
  3. Mastercard (dansk udstedt)
  4. Maestro (dansk udstedt)
  5. Visa (dansk udstedt)
  6. Mastercard (udenlandsk udstedt)
  7. Maestro (udenlandsk udstedt)
  8. Visa Electron (udenlandsk udstedt)
  9. EAN faktura
  10. Forudbetalt faktura

1) Betaling med dit VisaDankort koster:

Transaktionsbeløb kr. 0,00 – 50,00 pålægges kr. 0,70
Transaktionsbeløb kr. 50,01 – 100,00 pålægges kr. 1,10
Transaktionsbeløb kr. 100,01 – 500,00 pålægges kr. 1,39
Transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39 + 0,00 % af beløbet

2) Betaling med eDankort koster:

Transaktionsbeløb kr. 0,00 – 50,00 pålægges kr. 0,70
Transaktionsbeløb kr. 50,01 – 100,00 pålægges kr. 1,10
Transaktionsbeløb kr. 100,01 – 500,00 pålægges kr. 1,39
Transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39 + 0,00 % af beløbet

3) Betaling med Mastercard (dansk udstedt) koster 2,25 % af transaktionsbeløbet.

4) Betaling med Maestro (dansk udstedt) koster 2,25 % af transaktionsbeløbet.

5) Betaling med Visa (dansk udstedt) koster 2,25 % af transaktionsbeløbet.

6) Betaling med Mastercard (udenlandsk udstedt) koster 2,25 % af transaktionsbeløbet.

7) Betaling med Maestro (udenlandsk udstedt) koster 2,25 % af transaktionsbeløbet.

8) Betaling med Visa Electron (udenlandsk udstedt) koster 2,25 % af transaktionsbeløbet.

9) Betaling på EAN faktura koster et gebyr på 25 kr. Betalingen skal være Logomarketing i hænde 30 dage netto fra modtagelsen med mindre andet er aftalt. Efter forfald beregnes rente: 1 1/2 % pr. mdr. + gebyr på 100 kr.

10) Forudbetalt faktura tilbydes kun via tlf. Vi påbegynder først produktion når pengene er gået ind på vores konto.

Ved kortbetaling trækker Logomarketing først pengene når vi har sendt din bestilling. Hvis kunden afbestiller lav selv produkter inden produktionen går i gang kan du afbestille hele købet. Hvis vi er gået i gang med produktionen kan du nøjes med at betale den del af din ordre som allerede er fremstillet.

 

7. Priser

Priserne som er offentligtgjorte på www.logomarketing.dk er altid opdateret og gældende så længe der ikke stilles yderligere eller specielle krav til produktet. Priser tilsendt en potentiel køber er gældende 30 dage fra modtagelsen. Alle totalpriser på siden inkl. moms.

 

8. Reklamationsret / Garanti

Logomarketing.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Logomarketing indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Logomarketing returneringsomkostninger i rimelig omfang. Ved lav selv produkter gælder dog en begrænset reklamationsret.

Bestillingen af personificerede produkter kan ikke fortrydes såfremt produktionen er begyndt. Dog kan vi standse produktionen, hvorefter Logomarketing laver en opgørelse for hvad der allerede er lavet og køber kan derefter fortryde resten af købet. Reklamationer pga. mindre afvigelser i trykfarve eller mindre ridser i skiltene kan ikke imødekommes. Det er købers ansvar at grafikken er set igennem, leveret til Logomarketing og at de opfylder de påkrævede specifikationer. Hvis det tilsendte materiale ikke møder vores specifikationer som du finder på www.logomarketing.dk, reserverer vi os retten til at modificere grafikken på en sådan måde at den bliver egnet til tryk. Dette er i sig selv ikke nok til en reklamation. Fejl der opstår i forbindelse med opsætningen kan afhjælpes ved mod betaling at bestille en fysisk prøve af motivet. Dette er også beskrevet i det vindue der under bestillingen af personificerede popper og og ber om at kunden bekræfter denne begrænsning af fortrydelsretten ved specielfremstillede produkter.

Ved køb af logodesign, er handlen endelig ved overdragelse af de originale logofiler. Der er ikke reklamationsret op logo- eller andet grafisk design.

Uddrag af forbrugeraftaleloven § 18 stk. 4
Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikkefinansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelse med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning.

8.1. Returadresse

Varer sendes til: Handelshuset Aulum, Jernbanegade 7, 7490 Aulum. Forsendelsesudgifter ved tilbagelevering afholdes ved reklamation indenfor rimelighedens grænse af Logomarketing. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Husk at der gælder andre regler for personificerede produkter såsom lav selv dog tags etc.. Se under punkt 8.

 

9. Reklame og prøver

Logomarketing.dk forbeholder os retten til at beholde overskudsproduktion som senere kan bruges som prøver på vores produkter til 3. personer. Ligeledes forbeholder vi os retten til at anvende billeder af de fremstillede produkter i reklameøjemed, med mindre andet er aftalt. Dette omfatter f.eks. reklamemateriale samt offentliggørelse på vores hjemmeside logomarketing.dk.

 

10. Fortrydelsesret ved personificerede produkter

Ved lav selv produkter har du ingen fortrydelsesret. Bestillingen af personificerede produkter kan ikke fortrydes såfremt produktionen er begyndt. Dog kan vi standse produktionen, hvorefter Logomarketing laver en opgørelse for hvad der allerede er lavet og køber kan derefter fortryde resten af købet.

Dette står også omtalt i den frasigelse af din fortrydelsesret som du accepterede da du oploadede dit motiv.

 

11. Reglerne vedr. ophavsretten

Det er alene købers ansvar og risiko at der i produktionen af købers grafik ikke sker overtrædelse af copyright og varemærker overfor 3. part. Køber hæfter alene for lovligheden af specialfremstillede produkter og Logomarketing kan ikke gøres ansvarlig for brugen af en vare produceret for købers regning.

 

12. Ejerskab over produkterne

Logomarketing bevarer ejerskabet over de leverede produkter indtil det fuldstændige skyldige beløb er Logomarketing i hænde. Ejerskabet overgår fra Logomarketing til køber når fuldstændig betaling har fundet sted.

 

13. Ophavsret til grafik lavet af Logomarketing ApS

Alle kreative opgaver udført af Logomarketing specielt herunder udarbejdelsen af grafik, logoer, opsætning, udkast etc. koster ekstra og Logomarketing reserverer alle rettigheder til disse. Ved betaling af regningen for denne type service betales KUN for den udførte service i forbindelse med produktion af netop de købte produkter IKKE grafikken selv. Rettighederne til motivet forbliver Logomarketings. Ved skriftlig aftale mellem Logomarketing og køber kan retten til disse intellektuelle rettigheder overføres til køber eller anden 3. part mod betaling herfor. Dog kun til 3. part mod tilladelse fra den oprindelige køber.

Ved køb af “logodesign” vil rettighederne til designet overdrages til køber ved endt handel ved en decideret skriftlig overdragelse.

Efter overdragelse har køber det endelige ansvar for designet. Logomarketing ApS og dets medarbejdere tager ikke ansvar ved eventuelle konflikter omkring originaliteten af designet og kan ikke holdes ansvarlig ved søgsmål.

 

14. Databeskyttelse

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
· navn
· adresse
· telefonnummer
· e-mail-adresse

Personoplysningerne registreres hos Logomarketing og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Ingen kortoplysninger er tilgængelig for Logomarketing, disse varetages udelukkende af PBS i tilfælde af betaling med Dankort og af Epay i tilfælde af betaling med kreditkort herunder også Visa electron.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
· ledelsen
· administration og bogholderi

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Logomarketing har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Logomarketing via e-mail: info@logomarketing.dk

 

15. Dansk lov

Denne aftale mellem køber og Logomarketing er underlagt gældende dansk lov.